• Bakaláři
2024: Pravidla ulice

2024: Pravidla ulice

Dětský muzikál Pravidla ulice uvádí diváky do prostředí panelákového sídliště, ve kterém spolu soupeří dva dětské gangy. Stojaté vody sídliště rozčeří trojice sourozenců, kteří přijíždějí společně se svojí maminkou a nestačí se divit, jaké vztahy v jejich novém bydlišti panují. Místní tu totiž žijí podle 7 pravidel ulice, které jim kdysi zanechala jejich bájná vůdkyně obdařená čarovnou mocí. Je to jenom pohádka nebo na těch vyprávěních může být snad zrnko pravdy?

Představení se uskutečnilo v Kulturním době Plzeňka v Berouně v 11 reprízách, z čehož 2 představení byla určena pro veřejnost, zbývající představení zaplnili žáci a studenti škol z berounského regionu.

26.5.2024, neděle

  • 18:00 - Představení pro veřejnost (Premiéra)

27.5.2024, pondělí

  • 8:00, 10:00, 12:00 - Představení pro školy
  • 18:00 - Představení pro veřejnost

28.5.2024, úterý

  • 8:00, 10:00, 12:00 - Představení pro školy

29.5.2024, střteda

  • 8:00, 10:00, 12:00 - Představení pro školy

Písničky z muzikálu vycházejí na CD a najdete je na streamovacích platformách Spotify, YouTube nebo Apple Music.

Písničky si můžete zároveň stáhnout ve formátu mp3 na této stránce, ke stažení jsou rovněž písničkové základy, které si můžete zazpívat jako karaoke.

Dále můžete stahovat také zpěvník nebo další tiskoviny.

Video



Soubory ke stažení


Fotogalerie

fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto